Smaakt en merkambassadeur Jim Bakkum nemen je mee op een reis rond de wereld en geven je een kijkje in de keuken van de toekomst: de plantaardige keuken. ‘Little Foodies, de wereld rond in gerechten’ is hét kidsproof en foolproof kookboek vol heerlijke en vooral toegankelijke vegan recepten. Zo kan iedereen vaker een maaltijd op tafel zetten zonder dierlijke producten. Heb jij nu al zin om met je kids aan de slag te gaan? Je kunt het e-book gratis downloaden via de website van Smaakt óf een hardcopy exemplaar bestellen voor 19,96 euro via www.smaakt.bio/shop, maar speciaal voor de winnaar van deze winactie maken we het nóg leuker.

Dit kun je winnen

Speciaal voor Foodies doet Smaakt er nog een schepje bovenop. Jij maakt namelijk kans op een hardcopy, gedrukt exemplaar van het superleuke kookboek Little Foodies en daarnaast ontvang je bijna alle ingrediënten in huis om zelf de vegan chocokaramelshake te maken: Smaakt pofmais, Smaakt dadels, RAW Organic Food Cacaopoeder en BioToday Ahornsiroop. Als dat geen leuke middag oplevert, weten wij het ook niet meer!

Over Smaakt

Smaakt heeft uitsluitend biologisch lekkers in het assortiment. Biologisch betekent onder andere vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je liever niet in je voeding terugziet, dus! De producten zijn bovendien vrij van toegevoegde geraffineerde suikers en meer dan 90% van het Smaakt assortiment is plantaardig.

Met Smaakt in je voorraadkast, haal je dus minder troep maar juist meer smaak en goede voedingsstoffen in huis. De producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. Naast musthaves voor in je voorraadkast, zoals ontbijtgranen, zoet en hartig broodbeleg, melen, peulvruchten, noten en zaden, is er meer lekkers verkrijgbaar. Zo is er dit jaar een vegan vers lijn van Smaakt op de markt gekomen met versmaaltijden en plantaardige vervangers voor kaas een vleeswaren. Elke hap telt: voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst.

Zo maak je kans:

Smaakt dit naar meer? Vul dan snel onderstaand formulier in en maak kans op dit fantastische pakket. Deze kans wil je niet mislopen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.