Bereiding
1. Verhit een koekenpan met deksel en pof de maïs met gesloten deksel tot. Als alle maïs is gepoft, haal je de deksel van de pan. Giet de ahornsiroop bij de popcorn. Schud of roer goed door en haal na 15 seconden van de warmtebron. Laat afkoelen op een bakpapiertje.
2. Doe de havermelk met het cacaopoeder en de dadels in een blender en pureer goed tot je een gladde milkshake hebt. Check of de dadels goed zijn vermalen. Top de milkshake af met de slagroom en de gekarameliseerde popcorn.
Liever bekijken hoe je deze lekkere vegan milkshake maakt? Jim Bakkum doet het even voor!
GRATIS e-book
‘Zin om nog meer lekkers te maken met je kids? Little Foodies, de wereld rond in gerechten’ is hét kidsproof en foolproof kookboek vol heerlijke en vooral toegankelijke vegan recepten van Smaakt. Zo kan iedereen vaker een maaltijd op tafel zetten zonder dierlijke producten. Je kunt het e-book gratis downloaden via de website van Smaakt. Veel kookplezier!