Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Chenet gold

3 tips voor een onvergetelijke kerst

Partnerbijdrage van Lifestyle Media Group

Advertentie

De kerstdagen zijn altijd bijzonder. Het is hét uitgelezen moment om te genieten van lekker eten in goed gezelschap. Tijdens het urenlange tafelen kan er uitgebreid gepraat worden over het afgelopen jaar. Zin om de feestelijkste maand van het jaar extra bijzonder te maken? Wij geven je tips!

Culinair kerstdiner op een echte bio boerderij

Op het eeuwenoude Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop vind je een biologische boerderij met authentieke Brandrode Runderen en een unieke logeeraccommodatie met table d’hôte. Aan tafel verrast het team van Bossem je graag met het natuurvlees van eigen boerderij en lokale kwaliteitsproducten. Tijdens de feestdagen pakken ze natuurlijk extra uit! Bekijk snel wat Erfgoed Bossem voor jou in petto heeft in december.

Kerstdiner

Gold baby!

Ga voor goud deze kerst met J.P. Chenet Divine Gold! Deze superfeestelijke, luxe bubbel is een ware traktatie. Half zoet met heerlijke smaken als exotisch fruit, citrus en lychee. Perfect bij desserts, fruit, chocolade en bij de borrel natuurlijk. Ook een aanrader om cadeau te geven! Verkrijgbaar bij DirckIII, de goedkoopste slijterij van Nederland.

Chenet gold

Feestelijke afsluiter

De Senior Tawny is een blend van oudere ports die zorgen voor rijpe aroma’s en jongere ports die frisheid en complexiteit geven. In combinatie met een fluweelzacht mondgevoel is dit een prachtige, op authentieke wijze gemaakte Tawny. Ideaal om het uitgebreide kerstdiner af te sluiten met een glaasje Port bij het kaasplankje, en dat voor slechts € 19,95.

Niepoort

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!