Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Luxe notenmix LMG

3x heerlijke healthy pleasures om van te genieten

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Gezond leven betekent heus niet dat je alleen op blaadjes sla kauwt. Als jij nog steeds bezig bent met jouw goede voornemens of de draad weer op wil pakken, raden we je aan om deze healthy pleasures eens te proberen. Zo wordt het wel heel makkelijk om jouw nieuwe levensstijl vol te houden.

1. Theetje erbij?

Cadeautip! Hoe stoer zijn deze handgemaakte theekisten, verkrijgbaar met 4 of 6 stopflesjes, of een theepalet met 6 blikjes en een groot blik voor je theezakjes en theelepel! Prijs: 5-delige theekist of 8-delig theepalet € 39.90, 7-delige theekist € 44.90. Inclusief heerlijke thee naar keuze. Je vindt het aanbod op kruidenthee.nl.

2. Superfood!

VitAdvice, een webshop voor iedereen die bewust leeft en bewust eet. Zij heeft een zeer gevarieerd aanbod superfoods en andere organische voedingsproducten. Daarnaast heeft de webshop een uitgebreid assortiment vitamines en voedingssupplementen. Ze staat voor gezonde voeding in combinatie met gezonde prijzen. Kijk voor het aanbod op vitadvice.nl

superfoods vitadvice

3. De lekkerste noten

Ben jij ook zo gek op noten, maar heb je vaak geen tijd om ze vers halen? Dan is iedereweekversenoten.nl de oplossing! Via de website kan je je eenvoudig aanmelden en selecteren welke noten je wekelijks wilt ontvangen. Het pakket past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Supergezond, superlekker en supermakkelijk dus. Neem een kijkje op de website: Iedereweekversenoten.nl

Luxe notenmix LMG

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!