Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
tijdschrift

4x buitenlandse foodmagazines waar je trek van krijgt

In samenwerking met Readly.

Advertentie

Binge jij liever tijdschriften dan series? Heb je heel Netflix al uitgespeeld nu je meer thuis bent en heeft ook Videoland geen geheimen meer voor je? Dan komt dit nieuws voor jou als geroepen. Readly geeft je namelijk twee maanden gratis en onbeperkt toegang tot al haar magazines. Dat wordt heerlijk lezen in je luie stoel. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze buitenlandse foodmagazines?

Welke tijdschriften vind je op Readly?

Te veel om op te noemen! Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. De eerste twee maanden kun je dit leuks nu gratis uitproberen, zonder dat je ergens aan vast zit. Ben je tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van slechts 9,99 per maand duizenden magazines lezen. Nee, niet alleen Nederlandse bladen, maar magazines van over de hele wereld.

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien kan het hele gezin meelezen, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? We tippen je onze 5 favoriete buitenlandse foodmagazines!

1. Great British Food

Great British Food is niet voor niets een van de langstlopende Britse foodmagazines. Met iedere maand meer dan 50 recepten, haal je hier voldoende inspiratie uit om te koken en bakken zoals onze westerburen dat doen. Het Engelse accent is niet inbegrepen, maar dat komt vast vanzelf na alle high tea’s en fish & chips.

Great British Food: Amazon.com: Magazines

2. Baking Heaven

Ben jij liever met de oven in de weer dan met pannen? Swipe dan eens door het magazine Baking Heaven. Extra leuk: hun novembernummer staat vol met kerstbaksels. Van Rudolphkoekjes tot sneeuwpoppen van meringue en een red velvettaart met cranberry’s: met deze recepten ben jij wel even zoet.

Baking Heaven Magazine - November 2020 Subscriptions | Pocketmags

3. Jamie Magazine

Helaas worden er geen nieuwe nummers meer gemaakt, maar op Readly kan je een hele jaargang van Jamie Magazine terugvinden. Onze favoriet is het meinummer, dat vol staat met overheerlijke Italiaanse gerechten. Wij bladeren nog even door…

4. Simply Vegan

Een must voor iedereen die zichzelf heeft voorgenomen om vaker plantaardig te eten. Simply Vegan staat vol eenvoudige en snelle recepten, lifestyletips en reviews van producten en restaurants. We like!

Zin gekregen om te lezen? Probeer Readly dan nu twee maanden GRATIS via deze link. Welk magazine ga jij als eerste doorbladeren?

Simply Vegan Magazine - May 2020 Subscriptions | Pocketmags

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!