Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor 5x Food hotspots die je echt moet bezoeken

5x Food hotspots die je echt moet bezoeken

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Van kloosterkeuken tot Japans en van Italiaans tot Frans: bij deze 5 food hotspots wil je echt een keer eten.

Tutti a Tavola

In Utrecht in de Burg. Reigerstraat vind je Tutti a Tavola. De winkel met al het smakelijks dat Italië te bieden heeft. Voor wie zelf wilt koken of het juist wilt uitbesteden is bij Tutti a Tavola aan het juiste adres. Tutti a Tavola verzorgt de juiste culinaire invulling voor zowel een bruiloft, verjaardag als een avondje thuis tafelen. Kijk voor meer informatie op de website van Tutti a Tavola.

Ku

Ku Kitchen & Bar combineert een uitstekende Japanse keuken met een gezellige cocktail- en sake bar. Op de gezellige Utrechtsestraat in Amsterdam kun je hier terecht voor verse sushi en Japanse grill gerechten, maar ook voor vegetarische gerechten. Naast de cocktails en het Japanse bier, maakt de uitgebreide sake kaart het helemaal af. Kijk voor meer informatie op de website van Ku Kitchen & Bar.

Katoen

Een eigenzinnig hotel en een gezellige brasserie. Katoen heeft een eigen karakter, een monumentaal pand met een prikkelend interieur! Zilt, zoet, hartig of fris. Ga je uit eten in de brasserie in Goes dan heb je al snel de smaak te pakken. Tussen de middag gezellig lunchen of dineren in goed gezelschap, het kan allemaal. Wij gaan altijd voor smaakvolle gerechten. Tot in Katoen! Kijk voor meer informatie op de website van Hotel & Brasserie Katoen.

Katoen

Bistro de Buik van Parijs

Dineren in een Franse ambiance, knusse sfeer en vriendelijke bediening: bij Bistro de Buik van Parijs waan je je in Frankrijk. Op de kaart staan traditionele Franse gerechten zoals escargots, boeuf bourgignon en canard à l’orange met natuurlijk daarbij passende wijnen. Dit restaurant in Zwolle heeft een prachtige binnentuin, waar je zomers heerlijk kunt vertoeven. Bienvenue! Kijk voor meer informatie op de website van Bistro de Buik van Parijs.

Bistro Karel 5

Trotseer de hoge stadsmuren en laat je verwonderen door het iconische pand in het hart van Utrecht. Hier ga je ‘casual classic’ genieten in onze kloosterkeuken. Chef Mat Zwetsloot en Bistromanager Jet Aalders verrassen jullie met klassieke seizoensproducten uit eigen regio en een persoonlijke creatieve twist. De bistro is gelegen in 5-sterren hotel Grand Hotel Karel V, dus als je niet meer naar huis wil, kan óók dat geregeld worden! Kijk voor meer informatie op de website van Bistro Karel 5.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!