Advertentie
IJskoude affogato, knapperige focaccia, bucatini alla bresciana en een romige risotto. Deze week duiken we de keuken in van Viva Italia. Koken met klassiekers uit alle regio’s, recepten die generaties lang zijn doorgegeven door Italiaanse nonna’s en authentiek Italiaans streetfood. We proeven van de lekkerste Italiaanse kazen, maken een Italiaanse chocolade-hazelnoottaart en bereiden de beste pasta’s en pizza’s. Hoe maak je de perfecte stromboli of focaccia? No worries, foodies helpt je aan het perfecte recept.
Week van Italië
Schrijf je in voor de Week van Italië en ontvang 16 augustus een bundel met meer dan 10 exclusieve Italiaanse foodies recepten boordevol Italiaanse toppers. Van klassieke ragù tot het ultieme recept voor tiramisu. We maken zelf orecchiette met pesto en natuurlijk is er een pizza recept te vinden.
Net terug uit hét vakantieland? Niet getreurd. Met de foodies’ Week van Italië is het nog lang nagenieten van de heerlijke Italiaanse keuken. Op 16 augustus gaat de Week van Italië in, een aantal recepten zullen we delen maar door je nu alvast in te schrijven ben je zeker van ‘Week van Italië’-bundel met exclusieve foodies recepten!
Schrijf je in voor de Week van Italië en ontvang 10+ gratis recepten!
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Redactie