Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
febo valentijn

Say what?! FEBO serveert een driegangendiner op Valentijnsdag

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Snackaholics opgelet: we hebben dé perfecte Valentijnsdagactiviteit voor je gevonden. Vergeet urenlang tafelen en ga voor een vette hap als voor-, hoofd- én nagerecht bij, jawel, FEBO.

Voor één avond kun je bij het filiaal aan het Amsterdamse Stadionplein eten bij kaarslicht, inclusief livemuziek en bediening aan tafel. Op de dag van de liefde staan er zowel welbekende snacks (burgers! kroketjes! vitaaltjes!) als nieuwe lekkernijen op het menu. Ook zijn er vegetarische opties.

Chocoladebitterbal

Speciaal voor Valentijn is er een chocoladebitterbal ontwikkeld, say what?! Of het echt lekker is, weten we niet, maar er gaat in ieder geval Double Dark 70% chocolade van Hands Off My Chocolate in. Eerlijk is eerlijk, we zijn wel erg benieuwd.

Zelf proberen? Er is plek voor 40 ‘echte FEBO fans’ tussen 17.30 – 19.30 uur en van 20.00 – 22.00 uur. Een diner kost 15 euro en is te reserveren via de website van FEBO.

febo valentijn

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!