Advertentie
Foodies Spanje
Je struikelt er over de tapas en de sangria is nooit ver weg: hartje zomer reizen we af naar het land van zon en paella; Spanje. We laten zien hoe je de perfecte paella maakt en koken met Spaanse klassiekers als gerookte paprikapoeder, chorizo en olijven en zetten de beste Spaanse drankjes op een rij.
Perfecte paella
Zo’n grote paellapan op tafel en dan met de vork prikken tot de laatste rijstkorrel uit de pan is; dat is hoe wij een middag op een Spaans terras het liefst doorbrengen. Bas reisde naar Valencia en ging op zoek naar het geheim van de traditionele paella. Wij vertellen je stap voor stap wat erin thuishoort, welke rijstkorrel je gebruikt, of je nu wel of niet moet roeren en hoe hij hoort te smaken.
Tafelen met tapas
Van de klassieke ensalada rusa en ingelegde sardines tot aardappeltortilla. Leg je borrelplank vol met de lekkerste Spaanse tapas en vier de zomer samen met je vrienden en familie!
En verder in Foodies Spanje…
Gaan we aan de slag met olijven, bakken we frisse zomerbaksels met sinaasappel, eten we tapas uit het Spaanse dorp Polopos en gaan onze Foodies Friends aan de slag met amandelen!
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.