Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Het kerstnummer van foodies is weer te bestellen!

Het kerstnummer van foodies is weer te bestellen!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Stop de persen! Of eigenlijk, laat ze nog maar wat harder draaien. Het kerstnummer van foodies was online tijdelijk uitverkocht, maar gelukkig kun je hem weer bestellen. Wil je dit heerlijke, dubbeldikke nummer vol kerstinspiratie liever gelijk in huis hebben? Ren dan naar de dichtstbijzijnde supermarkt of boekhandel voor je te laat bent. We waarschuwen je alvast: hij gaat héél hard.

Recepten, recepten en…nóg meer recepten

Toegegeven: op de redactie van foodies is eten altijd het favoriete gespreksonderwerp, maar rondom kerst raken we er helemaal niet over uitgepraat. In het kerstnummer hebben we al onze favoriete recepten verzameld. Of je de jaarlijkse gourmet nou net iets spannender wil maken, al weken op zoek bent naar de perfecte kersttaart (die vind je op onze cover!) of de hele dag in de keuken doorbrengt, voor iedere gelegenheid vind je een heerlijke smaakmaker om mee uit te pakken. Dat hiervoor niet altijd vlees of vis nodig is, bewijst het vegetarische kerstmenu. Toch behoefte aan een stukje vlees? Verras je gasten eens met lamsbout in plaats van kalkoen!

De geheimen van Gruyère

Emil reisde af naar de Zwitserse bergen om met eigen ogen te zien hoe de wereldberoemde Gruyère gemaakt wordt. Kaasmaker Béat geeft al zijn geheimen prijs en vertelt wat er allemaal komt kijken bij het maken van het perfecte stuk kaas.

De magie van chocolade

Tegen chocola zeggen wij altijd ja. Om onze zin in zoet te stillen, dompelde Yvonne zich onder in de wereld van deze verslavende lekkernij. Met wie kan dat beter dan met patissier Hidde de Brabander? Hij bracht onlangs zijn meesterwerk Chocolaterie uit en deelt in de nieuwste foodies zijn lekkerste recepten met cacao als stralende hoofdrolspeler.

Zin in meer lekkers? Ren dan nu snel naar de winkel en haal The Big Christmas Issue in huis bij een van deze foodies verkooppunten of bestel hem in onze foodies shop! Wil je nooit meer een uitgave missen, profiteren van een dikke korting én het nummer altijd als eerste in huis hebben? Bekijk dan snel onze exclusieve najaarsactie

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!