Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
pluk en oogstfeest

foodies redactie kiest: 4x culi tips voor de maand oktober

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Dwaal niet langer op het web, Lotte vertelt je iedere maand wat je moet zien, lezen, weten en bekijken.

De herfst is in aantocht en dat vieren we met een rondje koffie, een herfstfestival, een goed boek en heerlijke films om bij weg te kruipen onder een dekentje.

What to watch – CineMember

Meekijken in het kooklaboratorium van restaurant El Bulli, achter de coulissen spieken bij chefkok René Redzepi in het Deense NOMA en op het puntje van je stoel bij Ants on a Shrimp. Met meer dan 600 (inter)nationale en prij swinnende arthousefilms -waaronder foodfilms – is CineMember de go to voor elke filmliefhebber. Met elke week 2 nieuwe titels en een zachte maandprijs ben jij meteen hooked! Kijken doe je op je smartphone, tablet, computer of door te streamen naar je TV.

Een keertje uitproberen? Bij foodies geven we nu 5x een maandabonnement weg! Meedoen en winnen doe je via Instagram  @foodiesmagazine. Alles over het aanbod en het heerlijke kijkabonnement van CineMember vind je op Cinemember. Je kijkt maandelijks onbeperkt arthouse-films voor €9,99 euro.

cinemember

Who to follow – De koffiemarathon van Koffietje.nl

Koffie drinken, interviewen, cuppen, helpen achter de bar en trainingen volgen. Sám Lasaroms deed het allemaal de afgelopen maand. Van Den Haag tot aan Nijmegen en van Groningen tot aan Maastricht. In 30 dagen gaat Sám van koffietje.nl 100 koffietenten langs en wij kunnen het volgen. Niet de minste tentjes, nee de allerlekkerste met de beste koffieverhalen!

Volg Sám’s koffiemarathon via koffietje.nl. Ze startte haar reis begin september en je volgt haar op Instagram via @koffietje.nl.

iamfoodies koffietje.nl

What to read – Self Love Talk van Merel Teunis

Zorgen voor jezelf is niet stoffig of zweverig. Het mag juist leuk zijn en zal je helpen bij het creëren van een liefdevolle levensstijl die bij je past. En natuurlijk hoort daar ook lekker eten bij. Met Merel’s favoriete vegan recepten, no-nonsense over liefde voor jezelf en
inspirerende en toepasbare tips is dit boek precies wat je nodig hebt nu de herfst begint. En zeg nou zelf, alleen voor die cover wil je deze al op je koffietafel hebben liggen, toch? Let’s talk self love.

Self Love Talk ligt vanaf 29 oktober in de winkels. Prijs: €20 euro. Uitgever: Kosmos Uitgevers

self love talk

Where to go – Pluk & Oogstfeest

Het begin van de herfst vier je in Mill tijdens het jaarlijkse Pluk & Oogstfeest op zondag 13 oktober. Samen met je kinderen, vrienden en geliefden geniet je van het Kooktheater, de Biergaarde en leer je de beste lokale producten kennen uit de omstreken. Hoe wordt je voeding geteeld, geoogst en bereid? Je ontdekt het allemaal op dit fijne, knusse festival op Kasteel Tongelaar.

Pluk & Oogstfeest is een gratis Herfstfestival en iedereen is welkom in Mill. Kijk op Pluk en Oogstfeest voor meer informatie.

pluk en oogstfeest

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!