Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Foodies Italië

Nu verkrijgbaar: Foodies’ Italië special

Advertentie

Van de Italiaanse keuken krijgen wij geen genoeg. Daarom bundelen wij al het lekkers uit Italië in één special. Bestel deze unieke uitgave snel voordat ‘ie uitverkocht is!

De Italiaanse keuken is al jarenlang ongekend populair en dat snappen wij! Wie wordt er niet blij van een romige pasta, een pizza met knapperige bodem of een mals stukje vlees zoals saltimbocca? In deze Italië special bundelen wij de lekkerste recepten uit ons favoriete vakantieland. Van Italiaanse salades tot zelf pizza maken en van koken met pesto en bakken met ricotta tot klassieke gerechten uit de streek Piemonte.

Stap-voor-stap in de Italië special

Altijd al een keer zelf pizza, gnocchi of ravioli willen leren maken? Wij nemen je aan de hand mee in onze stap-voor-stap recepten. Dankzij de duidelijke stappenfoto’s kan het echt niet mislukken!

Hotspots in Italië

We delen een heleboel recepten, maar we vertellen je óók waar je goed Italiaans kunt eten. We delen de leukste Italiaanse hotspots in Nederland én in Italiaanse steden zoals Rome, Napels en Florence.

En verder…

Delen we recepten uit de Italiaanse kookboeken ‘De zilveren lepel vega’ en ‘Brutto’, verrassende gerechten met pesto (nee, níet pasta pesto), toetjes met romige ricotta, pastaschotels uit de oven en veel, veel meer.

Bestel nu de Italië special

Kortom: de Italië special is een grote verzameling van de meest fantastische recepten én tips. Wil jij deze unieke uitgave niet missen? Bestel dan de Italië special met één druk op de knop:

http://www.foodiesmagazine.nl/italie2024
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!