Desserts met limoncello

Limoncello, we love it! Wij zijn vooral gek op desserts met limoncello. Want de frisse en lichtzoete smaak van de Italiaanse citroenlikeur is simpelweg heerlijk. De citroenlikeur van Fiorito wordt ambachtelijk gemaakt door de broers Benno en Franco Fiorito, volgens het recept van hun Italiaanse familie. Omdat de Siciliaanse citroenen met de hand worden geschild, hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. En dat proef je! Het zorgt voor een zijdezachte, pure en ook elegante smaak.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Tiramisu met limoncello

Ben jij een echte zoetekauw en gek op tiramisu? Dan moet je deze variatie echt eens proberen. Wij delen het recept voor een tiramisu met een vleugje citroen. Jum!

> naar het recept: tiramisu met limoncello

fiorito tiramisu

Limoncellotaart

Zin in een fris en zoet dessert? Maak dan deze limoncellotaart. Deze taart is niet alleen prachtig van kleur maar smaakt ook verrukkelijk. Met dit dessert maak je iedereen blij!

> naar het recept: limoncellotaart

desserts met limoncello limoncellotaart

Vegan toetje: limoncello mousse

Heb jij ook behoefte aan wat zon in deze donkere dagen? Deze zachtgele limoncello mousse een prachtig én heerlijk lichtpuntje. Absoluut ook in de weken voor en na kerst! Doordat er kokosmelk en -olie gebruikt, is het dessert helemaal vegan. Serveer het dessert mét een glaasje limoncello erbij.

> naar het recept: vegan limoncello mousse

desserts met limoncello mousse 1

Lees ook: Wat is limoncello en wat kun je ermee?