1. Pizza napoletana
Wie van de kenmerkende Italiaanse eenvoud houdt, gaat voor deze pizza napoletana. Je kneedt je eigen deeg en laat je eigen tomatensaus pruttelen. De bodem beleg je volgens het traditionele recept alleen met mozzarella, olijven, ansjovis en kappertjes. Zo simpel en zó lekker!
2. Pizza bianca met groene asperges en brie
Geen fan van tomatensaus? Dan is deze pizza bianca misschien wel wat voor jou. Het zelfgemaakte deeg bestrijk je met een laagje crème fraîche en beleg je met brie, groene asperges, prei en courgette. Lekker met een glas pinot grigio!
3. Pizza margherita
Nog zo’n klassieker: de heerlijke pizza margherita! De pizza is vernoemd naar de Italiaanse koningin Margaretha die onder de indruk was van het feit dat de pizza de kleuren van de Italiaanse vlag heeft dankzij de rode tomaten, de witte mozzarella en de groene basilicumblaadjes. Heb je gelijk een leuk weetje om te vertellen tijdens het serveren!
4. Zoete-aardappelpizza met parmaham en fruitige olijfolie
Pizza met parmaham is stiekem onze absolute favoriet. Deze versie maak je met romige ricottasaus en flinterdunne plakjes zoete aardappel. Met wat rucola en een lekkere olijfolie maak je de pizza helemaal af.
5. Pizza calzone met meiknol, aubergine en pesto
Ga je altijd voor de stevige calzone? Deze vega-versie zit vol groenten én vol smaak.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: