Oogverblindende kersttaarten

Bij kerst denk je al snel aan uitgebreide diners, chocoladekransjes en goede wijn. Wij gaan een stapje verder en duiken graag de keuken in om te bakken. Bijvoorbeeld met deze oogverblindende kersttaarten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, de kersttaarten zijn niet alleen oogverblindend, ze zijn ook nog eens onweerstaanbaar lekker!

Champagnetaart

Er zijn maar weinig gelegenheden die zich zo goed lenen voor champagne dan de feestdagen. Trek dus maar een flesje open en maak deze sneeuwwitte taart met champagne-botercrème voor kerst of oudjaar. Serveer ‘m chique met een glaasje bubbels erbij. En dat overgebleven puntje? Die eet je gewoon de volgende dag bij je ontbijt – je champagneontbijt.

kersttaarten

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Personaliseer nu je Samsung producten, zodat ze passen bij jouw stijl

Truffeltaart met chocoladeschotsen

Niemand mag met kerst alleen zijn, dus gooi je charmes in de strijd en verover je vlam met deze onweerstaanbare truffeltaart. De chocoladetruffels en schotsen bovenop de taart geven hem een oogverblindende look. Puntje afsnijden, vorkje delen, armen in elkaar verstrengelen en samen van de taart proeven. Geloof ons, cupido en Robert ten Brink zijn er niks bij!

kersttaarten

Kersentaart met chocoladeglazuur

Deze taart is machtig – machtig lekker! De chocola combineert perfect met de zoete kersen. Omdat het niet het seizoen is van verse kersen, kun je ook prima kersen uit blik gebruiken. Schenk het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart om dat mooie drip-effect te bereiken.

kersttaarten

Charlottetaart met een strikje

Pluk een mooi kerstlintje uit de boom want deze taart verdient een strikje. Begin met het maken van de biscuitkoekjes waarmee je later de taart kunt bekleden. Besprenkel ze met champagne (oh yes) en druk ze voorzichtig tegen de mousse-taart aan. Maak in stijl af met wat frambozen.

kersttaarten

Kersttaarten: schuimtaart met chocoladebiscuit

Deze blikvanger mag niet ontbreken in het lijstje met oogverblindende kersttaarten. Het chocoladebiscuit, het schuim, de bloemen en de granaatappel zorgen voor een spectaculair feest op tafel. De credits die je met deze taart krijgt raak je in 2021 niet meer kwijt.

schuimtaart

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: