Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Kamado Joe

Wow! Deze barbecue is een echte gamechanger

In samenwerking met Kamado Joe

Advertentie

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Je bent met iets leuks bezig en dan merk je dat de kwaliteit van je gereedschap niet optimaal is. Jouw tools doen het weliswaar, maar het werkt niet zoals het zou moeten. Zonde, want dat ontneemt niet alleen het plezier, ook de kwaliteit van je eindresultaat lijdt eronder. Kamado Joe had dat met grillen en kwam met een revolutionaire barbecue die al jouw verwachtingen overtreft.

De mannen achter Kamado Joe stonden graag en veel achter de grill, maar elk weekend weer vielen de grills en toebehoren hen tegen. Ze wisten dat het véél beter zou kunnen. Dat heeft hen geïnspireerd tot het ontwerpen en ontwikkelen van een betere grill. Kamado Joe is niet zomaar een serie producten, Kamado Joe is wat je krijgt wanneer je twee barbecuefanaten een keramische grill laat creëren. Betere kwaliteit. Slimmere functies. Meer geavanceerde accessoires. Kamado Joe verandert iedere barbecueliefhebber in een echte grillfanaat.

Kamado Joe

Klassiek in een modern jasje

De Kamado is een dikwandige grill, gebaseerd op de kookpotten uit het oude Azië. Vlees, vis en groenten krijgen in de Kamado een rijk rookaroma. De techniek is in feite al eeuwenlang hetzelfde: de lucht stroomt door de keramische behuizing van de grill en gaat via de ventilatieopeningen in het koepelvormige deksel naar buiten. De houtskoolbrokken komen tot leven als rook en hitte. Met trots heeft Kamado Joe voortgebouwd op deze traditie. De klassieke stijl van de grill hebben ze gemoderniseerd met ongeëvenaard vakmanschap, innovatieve accessoires en een collectie flexibele grilloppervlakken.

Perfecte smaak

De Kamado Joe Classic III bevat onze nieuwste innovatie, de revolutionaire SloRoller Hyperbolic Smoke Chamber. De SloRoller regelt hitte en temperatuur via wervelende luchtstromen. Bij langzaam en bij lage temperatuur grillen, tot 260 °C, krijgt het voedsel zo een perfecte smaak en textuur. Voor dichtschroeien of grillen bij hogere temperaturen is de SloRoller makkelijk te vervangen door warmteverdelers. Net als zijn voorganger, de Classic II, heeft de Classic III ook een dikwandige, hittebestendige behuizing die rook en sappen binnenhoudt, ongeacht de temperatuur.

Kamado Joe

Ervaar het verschil

Het makkelijk te openen deksel is voorzien van een scharnier met veermechanisme en weersbestendige Kontrol Tower luchtschuif bovenin. Het grote grilloppervlak eronder is gemaakt van hoogwaardig RVS 304. Daarnaast wordt de Classic III standaard geleverd met andere innovaties van Kamado Joe®, zoals het Divide & Conquer® Flexible Cooking System met drie niveaus, roestvrijstalen houtskoolkorf, hittebestendige aluminium zijplanken met poedercoating, robuust verrijdbaar onderstel van weersbestendig verzinkt staal, onze zesdelige vuurbak de Advanced Multi-Panel FireBox, en een gepatenteerde uitschuifbare aslade voor makkelijk schoonmaken. De Kamado Joe Classic III is daadwerkelijk een game changer in de barbecuewereld. Probeer hem zelf en ervaar het verschil!

Ontdek Kamado Joe

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!