Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
chef's table

Kijktip: Chef's Table seizoen 3 op Netflix!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We houden van mensen die van eten houden en daar een televisieprogramma over maken. Hier delen we daarom graag onze foodies kijktip, met deze week: Chef’s Table!
Chef’s Table geeft je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het leven en de keukens van ’s werelds meest internationale culinaire talenten. In elke aflevering wordt er een befaamde chef gevolgd naar de zoektocht naar ultieme en verrassende culinaire creaties. Wij hebben de eerste twee seizoenen met veel plezier (en verwondering) gevolgd. Gelukkig komt Netflix vanaf 17 februari met seizoen 3!

Wist je dat

Wist je trouwens dat een ‘chef’s table’ een tafel is in of uitkijkend op de keuken van een (sterren)restaurant die doorgaans gereserveerd wordt door speciale gasten. Zij krijgen dan een heel menu die door de chef gemaakt én geserveerd wordt.
Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van seizoen 3, maar om toch een beetje in de stemming te komen hieronder die van seizoen 2: France. En gelukkig blijven de vorige seizoenen ook gewoon te zien op Netflix, mocht je die gemist hebben.

 
Netflix Originals: Chef’s Table seizoen 3 is vanaf 17 februari te zien uitsluitend op Netflix.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!