Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
The Great British Bake Off - seizoen 10

Kijktip: dit is wanneer The Great British Bake Off weer begint

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Bakkers klaar? Bakken maar! Nee, we hebben het helaas niet over het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, maar wél over de Engelse tegenhanger. Ja, je leest het goed: The Great British Bake off gaat weer van start en wij hebben alle details!

In alweer het tiende seizoen van The Great British Bake Off vliegen de taarten, koekjes en degen je om de oren. Een nieuwe groep gemotiveerde amateurbakkers gaat de strijd aan in de hoop de beste thuisbakker van Groot Brittanië te worden. Terwijl presentatoren Noel Fielding en Sandi Toksvig ervoor zorgen dat de deelnemers het hoofd koel houden, voeren juryleden Paul Hollywood en Prue Leith de druk juist op.

Missers en showstoppers

Bij foodies kijken we nu al uit naar de zesde aflevering, waarin de bakkers aan de slag moeten met een gelaagde meringuetaart. Dat is hét recept voor prachtige creaties én enorme mislukkingen in één. Wat er verder zoal op het programma staat? Een Indonesische feesttaart, taarten met een jaren 20-thema, soufflés, gevulde beignets, angelcake en nog veel meer.

The Great British Bake Off: seizoen 10

Heb je al zin gekregen om The Great British Bake Off seizoen 10 te kijken? Zorg dan dat je vanaf zondag 21 juni om 20:30 uur voor de buis zit en afstemt op omroep MAX (NPO1). Veel kijkplezier!

Fotocredits: Love Productions

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!