Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Kwaliteitsvlees haal je bij LeJean + krijg korting!

Kwaliteitsvlees haal je bij LeJean + krijg korting!

In samenwerking met LeJean.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Als echte chef werk je graag met mooie producten. Want al kan je nog zo goed koken, als je niet de juiste producten hebt kun je nooit het perfecte gerecht op tafel zetten. De producten die restaurants bij horecagroothandels kopen zijn niet altijd beschikbaar voor de consument. Daar brengt LeJean verandering in!

Weten wat je koopt

LeJean importeert rechtstreeks van boerderijen uit het buitenland. Geregeld gaan ze langs bij boerderijen over de hele wereld om nieuwe producten te ontwikkelen en het beste vlees uit te zoeken. Daardoor vind je exclusieve en altijd verse producten terug in het assortiment.
Producten die vers zijn? Ja, echt vers! De producten kunnen vers aangeboden worden omdat ze rechtstreeks importeren. Vlees uit de diepvries is natuurlijk een stuk makkelijker, omdat producten dan langer op voorraad gehouden kunnen worden. Daar kiest LeJean bewust niet voor, omdat ze begrijpen dat echte kwaliteit vers hoort te zijn.
entrecote

Australië en Nieuw-Zeeland

Achter elke boerderij en elk product schuilt een verhaal. LeJean ziet het als missie om dit verhaal te delen. Daarnaast willen ze ook vooral hun passie voor mooie producten delen, simpelweg omdat ze dat verdienen! Zo komt het rundvlees uit de Clare Valley, een gebied in het zuiden van Australië. Het gematigde klimaat en de grote ruimte maken van dit gebied een uitstekende plek om runderen te houden. Eenmaal oud genoeg worden de runderen gedurende 100 dagen gevoerd met graan. Dit zorgt voor een betere verdeling van vet tussen de spieren, wat uiteindelijk resulteert in een mooie balans van vlees en vet. Dit noem je ook wel marbling. Deze marbling geeft het vlees haar unieke smaak en malsheid.
Ons lamsvlees komt uit Nieuw-Zeeland. Dat halen wij bij Silver Fern Farms en zij staan bekend om hun uitermate hoge kwaliteit. Het vlees van Silver Fern Farms staat dan ook niet voor niets bij veel toprestaurants op de kaart. Met dit vlees zet je restaurantkwaliteit bij jou thuis op tafel!

Zet het zelf op tafel

Om je inspiratie te geven wat je van zo’n mals stukje lams- of rundvlees kunt maken hebben we wat recepten voor je verzameld. Wat dacht je van entrecote met koffie en venkelzaad of lamsrack met kruidenkorst en rozemarijnaardappeltjes uit de oven?
Wil je meer weten over het vlees van LeJean en binnenkort een ook zo’n prachtig gerecht op tafel serveren? Laat je dan inspireren in hun webshop. En met deze speciale code krijg je 15%  korting: FOODIES15. Enjoy!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!