Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
walnoten paneermeel

Lezersaanbieding: Notenexpres en tussendoortjes van Bazqet

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Elke maand delen we de lekkerste kortingen voor foodies door het hele land.

Notenexpres

Omdat niet iedereen de tijd heeft om noten en gedroogde zuidvruchten te kopen op de markt, heeft Notenexpres naast de fysieke verkoopwagens een online webshop. Alle noten worden ’s ochtends gebrand en ’s middags verpakt en op de post gedaan. Zo kun jij genieten van echte verse noten.

Gedroogde zuidvruchten verdienen ook aandacht, alle nieuwe oogsten komen slechts 1 keer per jaar binnen en dat is in oktober. Op de markt en in de webshop krijg je gegarandeerd de nieuwe oogst! Heerlijk smullen van eerste klas gedroogde dadels, abrikozen en vijgen.

Bestel op notenexpres.nl, gebruik de kortingscode “VERSENOTEN” tijdens het afrekenen en ontvang 15% korting.

Tussendoortjes van Bazqet

Bazqet biedt verstandige tussendoortjes voor iedereen die op een bewustere manier van een bite wil genieten. Met de nadruk op genieten, want Bazqet-snacks zijn vooral erg lekker. En dat ook nog in een vrolijke verpakking, met zo min mogelijk toevoegingen en conserveringsmiddelen.

Ook scoort Bazqet punten op vegetarisch, vezelrijk, glutenvrij, biologisch en minder calorieën, suiker en zout. Lekker verantwoord, lekker eerlijk – maar vooral lekker. Het mandje van Bazqet is naast de rijstchips gevuld met knapperig gedroogd fruit en gedroogde groente, popcorn, haverkoeken en repen.

Aanbieding via bazqet.nl/Foodies; 36 producten van € 34 nu voor € 19,95.
Uniek probeer pakket: 20 Duobars (2 smaken), 4 Popcorn (2 smaken), 12 Rice Chips (4 smaken). 

Actie loopt tot 1 december 2019.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!