Advertentie
Het geheim van ramen
Alles waar je naar verlangt op een gure dag is een kom ramen. De verwarmende bouillon met zijn rijke smaken, de zachte noedels en die fantastische toppings. Roxanne at de allerbeste in Nijmegen.
Vegetarisch in Japan
Naast noedels met varkensgehakt en sushi met zalm, kun je in Japan ook heel goed vegetarisch eten, zo ondervond Tim Anderson. Voor zijn boek Japan VeganEasy verzamelde hij de beste gerechten met Japanse smaakmakers. Ook de vleeseters beleven hiermee een echte smaakbeleving.
En verder…
Koken we met groenten uit het seizoen, maken we zelf deeg voor noedels en dumplings, leren we alles (sushi)rijst, maken we een klassieke tonkatsu met rettichsalade en veel, veel meer.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.