Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Nu verkrijgbaar: Foodies grote Japan-nummer

Nu verkrijgbaar: Foodies grote Japan-nummer

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

We reizen deze maand af naar Japan – figuurlijk dan. We ontrafelen het geheim van perfecte sushirijst en maken stap voor stap ramen in ramenrestaurant ToKokoro in Nijmegen. Verder bakken we appeldumplings en cheesecake met sesamzaad, maken we poké bowl en gaan we aan de slag met noedels en dumplings.

Het geheim van ramen

Alles waar je naar verlangt op een gure dag is een kom ramen. De verwarmende bouillon met zijn rijke smaken, de zachte noedels en die fantastische toppings. Roxanne at de allerbeste in Nijmegen.

Vegetarisch in Japan

Naast noedels met varkensgehakt en sushi met zalm, kun je in Japan ook heel goed vegetarisch eten, zo ondervond Tim Anderson. Voor zijn boek Japan VeganEasy verzamelde hij de beste gerechten met Japanse smaakmakers. Ook de vleeseters beleven hiermee een echte smaakbeleving.

En verder…

Koken we met groenten uit het seizoen, maken we zelf deeg voor noedels en dumplings, leren we alles (sushi)rijst, maken we een klassieke tonkatsu met rettichsalade en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!