Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Nu verkrijgbaar: Foodies januari

Nu verkrijgbaar: Foodies januari

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Waar jij waarschijnlijk volop bezig bent het voorbereiden van je kerstmenu, kijken we bij Foodies vast vooruit. Want een nieuw jaar betekent nieuwe kansen! Aan de gerechten in deze Foodies zal het niet liggen. We trappen het jaar goed af met verwarmend comfortfood, stevige wintersoepen en gerechten uit de slowcooker. Haast je nog maar even niet en geniet van een easy januarimaand met het lekkerste eten op tafel.

Just take it slow

‘s Avonds thuiskomen in een huis dat gevuld is met heerlijke geuren? Meteen aan tafel kunnen na een lange werkdag? Het kan met de slowcooker. Wij vertellen je hoe hij werkt en wat je ermee maakt.

Interview met Yotam Ottolenghi

Al zoveel boeken op z’n naam en nog stééds niet uitgekookt. Waar haalt Yotam Ottolenghi zijn inspiratie steeds vandaan en wat doet hij als een gerecht niet meteen lukt? Wij vroegen het.

En verder…

Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, maken we ontbijtjes waarvoor je ’s ochtends je bed uit springt en zijn seizoensgroenten ons hoofdingrediënt deze maand.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!