Advertentie
Rook als smaakmaker
Waar vuur is, is rook. En wat kan je met rook? Juist, een heel lekker smaakje aan je eten geven! We gaan op bezoek bij meneer Wateetons die ons in zijn achtertuin alles leert over de techniek van het roken. Hoe gaat het in zijn werk? Wat kan je allemaal roken? Tip van de sluier: het is kinderspel!
Op een stokje
Behalve kip en vis gaan we deze zomer ook aubergine, halloumi en paddenstoelen aan een stokje rijgen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Ga je voor auberginekebab met uiensalsa of is de pittige kip met gegrilde ananas toch meer jouw ding? Probeer ze deze zomer allemaal!
En verder…
Delen grillmeesters Jord Althuizen, Peter De Clercq en Ralph de Kok hun favoriete barbecuerecepten, gaan we zelf worst maken voor onze barbecueworstjes en delen we de lekkerste BBQ-bijgerechten.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.