Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Nu verkrijgbaar: Het grote BBQ-nummer

Nu verkrijgbaar: Het grote BBQ-nummer

Advertentie

Het is een oerinstinct: zodra het mooi weer is, willen we barbecueën. In het juninummer (dat nu in de winkels ligt!) geven we je alle inspiratie om er een fantastische zomeravond van te maken. Gril de lekkerste spiesjes, ga aan de slag met stoere stukken vlees, maak vega burgers, mix je eigen mocktails en veel, veel meer.

Rook als smaakmaker

Waar vuur is, is rook. En wat kan je met rook? Juist, een heel lekker smaakje aan je eten geven! We gaan op bezoek bij meneer Wateetons die ons in zijn achtertuin alles leert over de techniek van het roken. Hoe gaat het in zijn werk? Wat kan je allemaal roken? Tip van de sluier: het is kinderspel!

Op een stokje

Behalve kip en vis gaan we deze zomer ook aubergine, halloumi en paddenstoelen aan een stokje rijgen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Ga je voor auberginekebab met uiensalsa of is de pittige kip met gegrilde ananas toch meer jouw ding? Probeer ze deze zomer allemaal!

En verder…

Delen grillmeesters Jord Althuizen, Peter De Clercq en Ralph de Kok hun favoriete barbecuerecepten, gaan we zelf worst maken voor onze barbecueworstjes en delen we de lekkerste BBQ-bijgerechten.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!