Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Prachtig Pasta Passion servies van Villeroy & Boch – must have voor elke pastafan!

Prachtig Pasta Passion servies van Villeroy & Boch – must have voor elke pastafan!

In samenwerking met Villeroy & Boch.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De Pasta Passion collectie van Villeroy & Boch is hét servies dat je in huis moet hebben als je regelmatig pastagerechten maakt. Naast een prachtig design zijn de producten ook handig in gebruik door verrassende slimmigheden. Een mooi servies is wat ons betreft onmisbaar als je een mooi gedekte tafel wilt of je net die ene perfecte foto wilt maken om met je vrienden te delen.

Eenvoudig maar stijlvol

De Pasta Passion collectie bestaat uit verschillende borden en schalen voor de lekkerste pasta. De eenvoud van het servies zorgt erover dat je de borden en schalen perfect kunt combineren met kleurrijke serviezen. Omdat het servies gemaakt is van porselein van hoge kwaliteit kan het zowel in de vaatwasser als in de magnetron.

Uniek en praktisch design

Deze unieke kaasschaal is perfect voor Parmezaanse kaas. Met de deksel sluit je de kom af en daarnaast is deze aan de binnenzijde voorzien van puntjes (een soort kaasschaaf) die de kaas kunnen verkruimelen. Ideaal!

Voor je heerlijke Italiaanse pasta of voor dit out-of-the-box recept van paksoi met garnalen en sobanoedels komt het spaghettibord goed van pas. Dankzij de speciale vorm in het bord draai je namelijk met gemak je pasta om je vork heen.

Met de unieke vormgeving van de verschillende onderdelen van Pasta Passion heeft deze serie meerdere designprijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award 2016. En dat is wat ons betreft niet voor niks zo!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!