Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Smokey Goodness 2 cadeau bij een jaarabonnement!

Smokey Goodness 2 cadeau bij een jaarabonnement!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Wil je elke maand inspiratie voor heerlijke gerechten? Met een jaarabonnement op het magazine foodies kun jij je hart ophalen! Ontvang nu 12 uitgaven en een culinair cadeau vanaf slechts €45,-.

Keuze 1: Het kookboek Smokey Goodness 2 (t.w.v. €24,99)

Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Smokey reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met Smokey Goodness maak je werk van je carnivoresque hobby.

Keuze 2: Foodies kookboek (t.w.v. €17,99)

In het foodies kookboek staan de 100 beste recepten uit 100 uitgaven van foodies. Met een zweem van nostalgie blikt foodies terug op de lekkerste gerechten van de afgelopen jaren. Knallende klassiekers, gerechten van de grill, salades en zoete toetjes. Lees hier meer over dit kookboek.

Jouw voordeel

Mis nooit meer een uitgave van foodies met een abonnement! Vanaf nu valt de nieuwste uitgave automatisch op je deurmat, nog voordat hij in de winkels ligt. Je ontvangt gedurende een jaar 12 uitgaven en ontvangt ook een culinair cadeau! Weer er snel bij, want deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!
Welkomstgeschenken worden nagezonden. Het kan daarom zijn dat je de eerste editie van het magazine eerder ontvangt dan het cadeau bij dit abonnement.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!