Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
quooker flex

Super snel aan tafel met Quooker FLEX + recept!

In samenwerking met Quooker.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Doordeweekse dagen zijn vaak druk en vol, snel aan tafel zitten is dan wel zo fijn. De nieuwe Quooker FLEX, een kokendwaterkraan met soepele uittrekslang voor warm en koud water, helpt je bij het bereiden van snelle en lekkere gerechten.

Flexibel en mooi

Dit Nederlandse ontwerp is ervoor gemaakt om het gebruik van kokend water nog makkelijker, zuiniger en mooier te maken. Naast de handige uittrekslang voor koud en warm water, biedt deze kraan dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Je kunt hem bestellen in twee finishes: chroom en roestvrijstaal.

Veilig

Dankzij de kokenwater-stop komt er geen kokend water uit de Quooker FLEX als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen gebruik je de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop. De kraan wordt niet heet door de dubbelwandige uitloop.

Snel

Op elk moment van de dag heb je direct kokend water tot je beschikking dankzij de boiler waarin het water op 110°C bewaard wordt. Een waterfilter zorgt ervoor dat het water ook nog eens heel goed smaakt.

Goedgevulde minestrone

Voor het ontvellen van tomaten en het koken van de pasta voor deze goedgevulde minestrone bespaar je met een Quooker flink wat tijd. Niet meer wachten op je waterkoker en geen fornuis vol pannen met water dat aan de kook moet raken; kokend water heb je direct tot je beschikking. Alleen de pasta even koken, de soep goed verwarmen en je bent al bijna klaar. Dankzij de uittrekslang van deze nieuwe Quooker Flex spoel je ook de witte bonen gemakkelijk af in een zeef. Ook wasbak spoel je met de flexibele slang in een handomdraai schoon. Ook het laatste klusje van de avond is dan zo gedaan: de vieze vaat spoel je in no-time schoon, inclusief die onhandig grote snijplank.
minestrone

De Quooker FLEX is verkrijgbaar vanaf 1195 euro bij de Quookerdealer. Kijk voor meer informatie en jouw favoriete kraan bij Quooker.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!