Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Valentijn Tony's

Dit is de nieuwe valentijnsreep van Tony’s Chocolonely & wij willen hem proeven

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Normaal is het op valentijnsdag een no go om een hart te breken, maar voor deze nieuwe Tony's Chocolonely maken we graag een uitzondering. Vergeet diamanten, deze reep krijgen we veel liever van onze lover of geheime aanbidder.

Tony’s Chocolonely roos & framboos

De nieuwe smaak is namelijk eentje om van te watertanden: melk 32% roos framboos. Je geniet dus niet alleen van melkchocolade, maar ook van gevriesdroogde framboos en fudge met natuurlijk roos-aroma. Roos? Jazeker, jij hoeft dus niet meer met een bos bloemen aan te komen. De bloem van de liefde zit gewoon verstopt in de chocolade.

Valentony’s: geef je hart cadeau

Je kunt de valentony’s met roos en framboos zo breken dat er uiteindelijk een hartje overblijft. Mocht je jouw hart dus weg willen geven, kun je de omliggende stukjes stiekem zelf opeten en een leugentje om bestwil vertellen. Ja schat, dat hoort echt zo…

Tony’s Chocolonely met roos en framboos: waar te koop?

Zin gekregen om de Tony’s Chocolonely met roos en framboos cadeau te geven aan een ander of aan jezelf? De reep is vanaf nu (helaas tijdelijk) verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, cadeau- en delicatessenzaken, de Tony’s stores en via de website van Tony’s Chocolonely.

Valentijn Tony's

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!