Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD cadeau!

Weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD cadeau!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Geniet een jaar lang elke maand van foodies! Voor slechts €42,- ontvang je 12 uitgaven met de lekkerste recepten en krijg je er een weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD (t.w.v. €29,90) bij cadeau. Dit pakket bevat diverste broden van 100% natuurlijke ingrediënten, om meteen af te bakken of te bewaren in de vriezer. Smaakvol brood, zoals brood ooit hoorde te zijn.

Foodies in het kort

Foodies is het tijdschrift voor mensen die van lekker eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met mooie reportages, inspirerende interviews, de nieuwste kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Het belangrijkste ingrediënt van foodies is enthousiasme om alles over ons eten te weten te komen.

Cadeau: Weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD

Brood zó smaakvol zoals brood ooit hoorde te zijn en dat zonder de deur uit te moeten. Dat krijg je met de weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD. De broden worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten authentieke wijze en gebakken op de steenovenvloer. Alle broden worden met de hand afgewerkt, zodat elk brood uniek is qua vorm. Sommige broden zijn zelfs doorspekt en mooi afgewerkt met diverse noten, zaden en pitten. Dit specifieke brood staat zelfs op de Unesco werelderfgoed lijst.

Hoe werkt het?

De broden worden diepgevroren bij je thuis aangeleverd en kun je in een paar minuten thuis afbakken. Heb je over? Geen probleem, je kunt de broden prima een jaar in de vriezer bewaren. De broodboxen worden bezorgd op donderdagen tussen 17.00 en 21:30 ‘s avonds. Een avond van te voren hoor je het tijdsvenster van een uur, wanneer ze bij jou thuis langskomen. In de box vind je een overzicht wat exact de broden zijn die erin zitten en de ingrediënten met afbakadviezen. De broden zijn gemaakt van Tarwe, Rogge of 100% Speltmeel en op basis van gist of desem.
De weekendox bevat:
• 3 diverse grote broden
• 2 diverse speciale broden
• 4 diverse kleine broodjes

De voordelen bij dit abonnement

Koop je foodies altijd los in de winkel? Met dit abonnement bespaar je maar liefst 60% ten opzichte van de winkelprijs. Je ontvangt de nieuwste uitgave nog voordat deze in de winkels ligt. Bij dit abonnement krijg je een weekendbox van HANDGEMAAKTBROOD ter waarde van €29,90 cadeau! De broden kun je een jaar lang bewaren in de vriezer en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Maak hier gebruik van deze leuke actie!
Als je nu een abonnement afsluit, dan is foodies 02/2017 de eerste editie die op je deurmat valt.
Na afloop van dit abonnement wordt het automatisch voor zowel Nederlandse als Belgische abonnees voor onbepaalde tijd verlengd tegen de speciale abonnementsprijs van €52,50 voor 12 nummers, daarmee bespaar je flink op de prijs van de losse nummers.
Welkomstgeschenken worden nagezonden. Het kan daarom zijn dat je de eerste editie van het magazine eerder ontvangt dan het cadeau bij dit abonnement.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!