Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Wij hebben jouw hulp nodig! Vul onze enquête in en win!

Wij hebben jouw hulp nodig! Vul onze enquête in en win!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Onze redactie is altijd bezig om Foodies nog mooier, beter en lekkerder te maken. Om jullie te blijven inspireren zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om onze kookkennis en heerlijke recepten onder de aandacht te brengen. Wat zou jij vinden van Foodies' kookvideo's? Vertel ons jouw mening en vul onze enquête in!

Waar gaat de enquête over?

Zou je het leuk vinden om jouw favoriete redactie op beeld te zien schitteren? Denk aan inspirerende kookvideo’s waarin we handige tips en trucks delen of onze favoriete chefs aan het woord laten over hun lievelingsrecepten. Wij zijn benieuwd wat jij van ons zou willen zien! Vul je onderstaande enquête in om ons een handje te helpen?

Doe mee en maak kans op een What a Wok

Jij helpt ons, wij bedanken jou! Door het invullen van de enquête maak jij automatisch kans op een What a Wok ter waarde van 139,- euro! Daarmee kun jij dit voorjaar en deze zomer de lekkerste wokgerechten klaarmaken in je eigen achtertuin. Niet zweten in een hete keuken, maar lekker buiten koken in het zonnetje. En weer eens wat anders dan barbecuen!

De enquête invullen kost maar 8 minuten van je tijd. Dat kun je dus prima doen wanneer je staat te wachten tot het water van je pasta kookt of je broccoli gaar wordt! Je vult bij de enquête je e-mailadres in. De gelukkige winnaar wordt voor 31 maart gekozen.

Klik hier om de enquête in te vullen.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!