Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
mosselpan

GEWONNEN // Een BK mosselpan

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Deze klassieke pan met kenmerkende zwarte buitenzijde en blauwe binnenzijde is de ideale pan om mosselen in te koken. Hij heeft een inhoud van ca. 5 liter, precies groot genoeg voor 2 kg mosselen. De handige hoge deksel keer je aan tafel makkelijk om voor de lege mosselschelpen. De pan is met omgekeerd deksel tevens makkelijk op te bergen in het keukenkastje. Het geëmailleerde staal van de pan zorgt voor een goede warmteregeling tijdens het koken. De pan heeft vuurvaste grepen en is daardoor geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en oven. Geniet van een heerlijke clam chowder (p. 108) of maak mosselen op de klassieke manier met ui, prei, wortel, laurier en selderie in de BK Fortalit mosselpan.
mosselpan

WIN een BK Mosselpan!

foodies mag 3 exemplaren van de BK Fortalit mosselpan weggeven. Kans maken? Maak een foto van jezelf met de foodiescover van september en deel je foto met #iamfoodies op Instagram.
foodies augustus

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!