Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // 5x boek: Bij mij aan tafel van Nigella Lawson

GEWONNEN // 5x boek: Bij mij aan tafel van Nigella Lawson

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Homemade, verwarmend en feestelijk, in The big Christmas issue van foodies deelt Nigella Lawson haar ultieme driegangen-kerstmenu met jou, samengesteld uit haar nieuwe kookboek “Bij mij aan tafel” dat vol staat met typische Nigella feel-good-recepten. Wij mogen 5 exemplaren van dit boek weggeven.

Over Bij mij aan tafel

Nigella Lawson kun je met recht de koningin van de thuiskeuken noemen. Bij haar draait eten om herinneringen. En om genieten – wie tekent Nigella niet weg, midden in de nacht in de keuken, met haar vinger door de slagroomkom. Haar nieuwe boek Bij mij aan tafel is een afspiegeling van haar liefde voor eten. Vol recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze voor familie en vrienden bereidt, kortom: gerechten die het best smaken wanneer je ze eet te midden van de mensen die je lief zijn. Haar recepten zullen ook bij jou thuis favoriet worden!
nigella lawson

Win Bij mij aan tafel

Wat is jouw favoriete feel-good-gerecht? Laat het hieronder in een reactie weten en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor €20,00 haal je hem zelf in huis. En in The big Christmas issue van foodies vind je als voorproefje drie heerlijke gerechten uit haar boek: salade van rode biet en geitenkaas, lamsschenkel met dadels en kokos-sneeuwbaltaart. Goddelijk!
nigella lawson
Titel: Bij mij aan tafel
Auteur: Nigella Lawson
Prijs: 20,00 euro
Uitgeverij: Atlas Contact
Aantal pagina’s: 288
fotografie: Jonathan Lovekin

Kans maken op dit mooie boek van Nigella? Vertel ons hieronder wat jouw favoriete homefood-gerecht is.

Reageren kan t/m 27 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars hebben bericht gekregen.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!