Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
kerstkadootjes bredemeijer

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Bredemeijer Giftset Sendai

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Bredemeijer Giftset Sendai ter waarde van € 59,95 weg.

De feestdagen maak je dit jaar éxtra speciaal met een Japanse theeceremonie. Een high tea of matcha thee kennen we inmiddels wel, maar weet je wat de nieuwste trend is op theegebied? Een Aziatische theeceremonie thuis! Een theeceremonie kan je op je eigen manier invullen en is eenvoudig thuis te organiseren. Met goede kwaliteit thee, een rustgevend muziekje en goed gezelschap kom je al een heel eind. Hoef jij alleen nog maar te zorgen voor mooie bijpassende theeaccessoires. Bredemeijer heeft een ruim assortiment aan theepotten geïnspireerd op Aziatische theerituelen, zo is jouw theepot het pronkstuk op je eigen theeceremonie!

Giftset Sendai

Kies voor de Japanse stijl als je echt wilt uitpakken bij jouw theeceremonie. Schuif de stoelen aan de kant en houd de theeceremonie volgens traditionele wijze op de grond. Giftset Sendai met stevige gietijzeren theepot met rvs-theefilter is perfect voor de losse of verse thee die tijdens een Japanse theeceremonie gebruikt wordt. Deze theeset in Japanse stijl heeft een minimalistisch design en wordt geleverd met twee porseleinen kopjes. De eigentijdse theekopjes hebben een luxe uitstraling door de twee kleuren porselein. Giftset Sendai is niet alleen leuk om zelf te krijgen, maar ook om cadeau te geven.

kerstkadootjes thee set

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Bredemeijer Giftset Sendai t.w.v. € 59,95 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!