Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
drop

GEWONNEN: 5x pakket met De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke werkdag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij vijf keer een droppakket van Klepper & Klepper weg.

De Beste Drop Ooit

Ben jij een dropliefhebber? Dan ken je De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper wel. Dit zijn unieke dropjes die met liefde én zonder gelatine worden gemaakt. Dat betekent dat de meeste dropjes van het merk volledig vegan zijn. De varianten volzoet, mildzout en laurier krijgen het V-label (met de V, van Vegan). De honingvariant mogen ze ‘vegetarian’ noemen, omdat je voor honing bijen nodig hebt. En je raadt het al: dit maakt ze de perfecte traktatie voor de Nationale Week Zonder Vlees! Wil jij alle smaken van Klepper & Klepper proberen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namelijk vijf keer een heerlijk pakket weggeven met toffe goodies voor foodies en de vijf dropsmaken van Klepper & Klepper.

Tijd voor een nieuwe smaak

Maar misschien wel nog leuker is dat de dropmakers mede-dropliefhebbers oproepen om de nieuwe smaak van De Beste Drop Ooit te bedenken. De winnende dropsmaak wordt daadwerkelijk op de markt gebracht. De persoon die de smaak heeft bedacht, zal zijn of haar naam een jaar lang op de verpakking van de nieuwe dropsmaak terugvinden. Daarnaast zal hij of zij een jaar lang gratis drop winnen!

Meedoen kan tot en met 7 juni 2023 door via de website je smaak in te sturen.

klepper & klepper

Zo maak je kans

Om kans te maken op het pakket met alle smaken van De Beste Drop Ooit, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaar bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Uit het boek

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!