Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Win 3x La Table de Caron van Alain Caron

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 3x La Table de Caron van Alain Caron

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij drie keer het boek La Table de Caron van Alain Caron ter waarde van € 33,99 weg.

La Table de Caron van Alain Caron

Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden.

In het boek “La Table de Caron” komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot aan zalm en croûte, boeuf bourguignon en een onnavolgbare bouillabaisse. En van de klassieke madeleines tot aan tarte tatin met crème-fraîche-ijs of een cappuccino van mousse au chocolate toe. Met dit boek heb je alles in huis om te dineren zoals de familie Caron dat het liefste doet, gegarandeerd!

Cover La Table de Caron.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de één van de drie boeken La Table de Caron van Alain Caron t.w.v. € 33,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!