Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Win een Yamaha YH-E700A draadloze hoofdtelefoon

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Yamaha YH-E700A draadloze hoofdtelefoon

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Yamaha YH-E700A draadloze hoofdtelefoon ter waarde van € 399,- weg.

Dankzij unieke technologie bieden we met de Yamaha YH-E700A een hoofdtelefoon die zich écht aanpast aan jou en je omgeving.

Geoptimaliseerd voor mijn beleving

De grootte en vorm van ons hoofd en onze oren bepalen hoe we geluiden uit een hoofdtelefoon of oortelefoon horen. Listening Optimizer van Yamaha gebruikt een microfoon in het oor om de afdichting en luchtlekkage van verschillend gevormde oren om de 20 seconden te meten. De afgespeelde audio wordt dus in realtime geoptimaliseerd om het verschil tussen de bron en de luistersituatie te corrigeren. Daardoor wordt het geluid weergegeven dat is afgestemd op de individuele luisteraar.

Onderdruk de ruis, niet de muziek

De unieke noise cancelling-technologie van Yamaha verstoort nooit de geluidsbron. Deze elimineert alleen ongewenst geluid om een daarmee zuiver audiosignaal te bieden. Interne microfoons registreren namelijk de gecombineerde signalen van de muziek en het omgevingsgeluid. Nadat het signaal door de interne microfoon is geregistreerd wordt het omgevingsgeluid geanalyseerd. Zo wordt precies berekend wat er uit het muzieksignaal moet worden verwijderd. Dit betekent dat de muziekweergave dus zuiver blijft.

Dichterbij maar niet luider

Listening Care optimaliseert de volumebalans op basis van een statische (vaste) volume-instelling op je apparaat. Maar doordat sommige muzieknummers bijvoorbeeld harder of zachter zijn opgenomen of achtergrondgeluid in je omgeving wisselt, wil je toch graag het volume wijzigingen. Met name als er bijvoorbeeld veel achtergrondgeluid is. Dan kan het wenselijk zijn om het volume iets te verhogen. De Yamaha YH-E700A meet iedere 0,7 milliseconden het volumeniveau en past dit aan op het perfecte gemiddelde volume. Je luisterervaring wordt dus aangepast aan de muziek en je omgeving, zodat je volledig gepersonaliseerd geluid ontvangt. Dus alleen voor jou.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Yamaha YH-E700A draadloze hoofdtelefoon t.w.v. € 399,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en natuurlijk afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!