Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Foodies telt af naar Moederdag: win elke dag geweldige prijzen

Foodies telt af naar Moederdag: win elke dag geweldige prijzen

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Met een prachtige prijs bijvoorbeeld! Foodies telt af naar Moederdag en geeft elke dag een prachtige prijs weg!

De mooiste Moederdag-prijzen

Welke prachtige prijzen we de komende negen dagen gaan weggeven, dat verklappen we nog even niet. Houd onze site in de gaten! Wat we wel alvast kunnen garanderen, is dat jouw Moederdag niet meer kapot kan als je in onze prijzen valt.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen, hoef je niet veel te doen. Surf elke dag naar foodiesmagazine.nl/win, en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat jij hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op deze prijs. En dan maar duimen draaien en wachten tot 9 mei om te horen of jij in de prijzen bent gevallen.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!