Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
kerstkadootjes: kaasmessen

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: 5x een set Laguiole Style de Vie kaasmessen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! In december maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij vijf keer een set kaasmessen van Laguiole Style de Vie ter waarde van € 21,50 weg.

Met de feestdagen wil je flink uitpakken met een mooi aangeklede kersttafel. Een goede kaasplank is niet compleet zonder mooie messen. De gouden kaasmessen van Laguiole Style de Vie zijn een echte eye-catcher en geven jouw feesttafel direct een glamour look.

Kaasmessen set

De set van Laguiole Style de Vie bestaat uit drie stijlvolle kaasmessen, elk voorzien van een eigen design. Ze zijn gemaakt van RVS en hebben een gouden stonewash lemmet. Door de scherpte van het lemmet snijd je eenvoudig door verschillende soorten kaas heen. De kleurencombinatie van zwart en goud geeft de messen een luxe en chique uitstraling. Ideaal dus voor de feestdagen! Én het mooie is dat als het feestje afgelopen is, de kaasmessen gewoon in de vaatwasser (tot maximaal 55 graden) mogen. Geniet van stijlvolle feestdagen!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf sets kaasmessen van Laguiole Style de Vie t.w.v. € 21,50 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!