Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Panasonic 4-in-1 combinatie stoomoven t.w.v. € 559,-

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: Panasonic 4-in-1 combinatie stoomoven t.w.v. € 559,-

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Panasonic 4-in-1 combinatie stoomoven ter waarde van € 559,- weg.

Wil jij een Kerst vol gemak? De NN-DS59N 4-in-1 combinatie stoomoven is je hulp in de keuken dit jaar. Deze stoomoven van Panasonic helpt je met het maken van gezonde en lekkere gerechten voor het kerstdiner. Wil jij dat? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt op deze prachtige prijs!

Panasonic 4-in-1 combinatie stoomoven

Gezonde gestoomde vis en groenten, krokante zelfgemaakt pizza, heerlijke lekkernijen… Met de NN-DS59N 4-in-1 combinatie stoomoven kan het allemaal. Kies uit stoom, oven, grill of magnetron en breng de Foodie in jou naar boven. Deze gebruiksvriendelijke oven heeft alles wat je nodig hebt in een compact, modern ontwerp – gemaakt om te passen in elke keuken. Maar vergis je niet; al is de oven compact van stuk, van binnen heeft hij hartstikke veel kookruimte. Met een inhoud van 27 liter kan je eenvoudig een maaltijd bereiden voor de volledige familie.

Dit apparaat tilt dus niet alleen je kookkunsten naar een hoger level, maar is met zijn minimalistische design ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het strakke ontwerp met glazen deur en een touchscreen-bedieningspaneel geeft je interieur een moderne en professionele uitstraling. De witte letters op het LCD-paneel dienen als het perfecte contrast met de zwarte kleur van de combinatie stoomoven en het gebruik van een moderne draaiknop, zorgt voor een eenvoudige, intuïtieve bediening. Daarnaast zorgt het automatische reinigingsprogramma met gebruik van stoom ervoor dat je zelf vrijwel niets meer hoeft te doen om de binnenkant mooi schoon te houden. De unieke platte grilverwarming en de roestvrij stalen binnenkant kan je eenvoudig schoonvegen. De grilplaat mag zelfs in de vaatwasser, voor nog gemakkelijkere reiniging.

panasonic stoomoven

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Panasonic NN-DS59N 4-in-1 combinatie stoomoven t.w.v. € 559,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!