Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: Theepakket van Pukka

MOEDERDAGWINACTIE: Theepakket van Pukka

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag verloten we 2x2 heerlijke theepakketten van Pukka. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Ondersteun je welzijn met kruiden

In deze onzekere tijd is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Naast voldoende slaap, gezonde voeding en beweging kunnen ook kruiden helpen je welzijn te ondersteunen. Pukka’s missie is om mensen te verbinden met de kracht van de natuur. De kruidentheeën van Pukka kunnen ondersteuning bieden aan een gezonde levensstijl. Zo zijn er blends voor een moment van ontspanning (Night Time) of met kruiden zoals gember (Three Ginger) en turmeric (Turmeric Active) die van oudsher worden geconsumeerd om het immuunsysteem een boost te geven*. Het perfecte cadeau voor jezelf én voor je moeder dus. Daarom krijg je, als je wint, niet alleen een theepakket voor je moeder, maar ook voor jezelf. Wil je je hier alvast op verheugen? Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Pukka. Vergeet vooral niet om hen te gaan volgen, want dan maak je extra kans op deze mooie prijs.

*In afwachting van toelating door de Europese Commissie.

Lekker & duurzaam

Voor Pukka is het van belang dat de thee niet alleen lekker smaakt, maar ook duurzaam is en bijdraagt aan een betere wereld. Daarom kiest Pukka voor 100% biologische en Fair for Life ingrediënten. Het Fair for Life keurmerk garandeert eerlijke handel en verzekert dat alle kruiden duurzaam geoogst zijn en dat elke schakel in de keten een eerlijk en leefbaar loon ontvangt. Ook stimuleert Pukka zijn boeren en kwekers om zo min mogelijk CO² uit te stoten, duurzaam om te gaan met water en bij te dragen aan een verbetering van de biodiversiteit. Ook de verpakking verliest Pukka niet uit het oog: het doosje is volledig recyclebaar, de inkt is plantaardig en het theezakje is composteerbaar. Pukka is een B Corp, wat inhoudt dat zij als bedrijf aan de strengste duurzame voorwaarden moeten voldoen. Een mooi cadeautje voor je dierbare en voor de aarde dus!

Wat zit er in het pakket?

Win voor jezelf en voor je moeder dit heerlijke theepakket met daarin de blends three mint, three ginger, night time, feel new en turmeric active. In deze healthy verrassingsbox zit echt voor ieder moment van de dag een geschikte blend. Wil je meer weten over al die heerlijke theeën? Kijk dan op de website van Pukka.

Zo maak je kans

Wil jij kans maken op deze heerlijke theepakketten van Pukka? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!