Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
rypp wijnfestival

GEWONNEN // 2×2 kaartjes voor het RYPP wijnfestival in Rotterdam

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni strijkt RYPP Wijnfestival neer in een van Rotterdams mooiste parken. Het Park bij de Euromast is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties en verrassende live-acts. In deze monumentale en groene oase proost je samen met vrienden op het begin van de festivalzomer.
rypp wijnfestival

Proost, proef, dans en ontdek..

Ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn. RYPP helpt je op weg; leer alle ins & outs over wijn in het Proefpaviljoen of schuif aan bij een sommelier die jou wijn leert walsen als een pro. Bierliefhebbers wees gerust, er is een heerlijk aanbod (speciaal)biertjes en ook de BOB kan genieten van diverse alcoholvrije dranken. Bovendien zijn er luxe gerechten en snelle snacks, want op culinair gebied word je in de watten gelegd.
Laat in een reactie onder dit bericht weten met wie jij naar RYPP wilt gaan en wie weet ontvang jij binnenkort bericht van ons. RYPP wijnfestival is van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni.
 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!