Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies kerstactie 2019 oright

GEWONNEN: 2x O’right Green Hair Care kerstbox

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Speciaal voor vandaag heeft O’right twee kerstboxen samengesteld met de meest groene haarproducten, ter waarde van 50 euro.

Klimaatneutrale verpakkingen

O’right ontwikkelt producten die zoveel mogelijk in balans zijn met het milieu. De volledig klimaatneutrale producten hebben verpakkingen van plantaardig plastic, er wordt bamboe gebruikt in plaats van kunststof en grondstoffen worden opnieuw gerecycled.

Groene shampoo

Ook de producten zelf worden zo groen mogelijk gemaakt. Een gezonde shampoo is niet alleen milder voor de mens, maar zorgt ook voor minder milieubelasting. Met de laatste Green Upgrade is het maximaal mogelijke percentage aan organische ingrediënten in de producten verwerkt. Hierdoor is O’right in 2018 uitgeroepen tot meest groene cosmeticamerk door de Nederlandse Astir-organisatie.

Kerstbox voor foodies

Speciaal voor foodies heeft O’right een pakket samengesteld met een heerlijke milde shampoo en conditioner op basis van cafeïne-, gember- en fumaria-extracten. Deze unieke formule zorgt voor gezonder haar, door zowel het haar als de haarwortel te versterken. De unieke formule verzwaart niet, dus is het ook goed voor fijner haar dat volume nodig heeft. In de kerstbox zit tevens een verzorgende haarolie op basis van koffie-olie. Meer weten? Kijk dan op de website van O’right.

Zo maak je kans

Dankzij deze prachtige producten verschijn je met stralende lokken aan de kersttafel. Meedoen is eenvoudig. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Alissa uit Oss en Babette uit Leiden. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!