Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: 5x een olijfoliepakket van Olivery

GEWONNEN: 5x een olijfoliepakket van Olivery

In samenwerking met Olivery

Advertentie

Wat mag er absoluut niet ontbreken in je keuken? Juist, olijfolie! Met de Starter Kit van Olivery ontvang je thuis een stijlvolle fles, een verpakking extra vergine olijfolie en een schenktuitje. Foodies mag vijf van deze geweldige kits weggeven. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt.

Olivery maakt eersteklas Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen.De fles is ontwikkeld met speciaal glas waardoor je olie tot twaalf maanden perfect op smaak blijft! Is ‘ie op? Dan bestel je makkelijk via de post een navulling. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd.

De Basic Bottle waar je de olie in doet, is eigenlijk allesbehalve basic. De fles is gemaakt van ‘Violetglass’, een speciaal type glas dat schadelijke UV stralen reflecteert en goede stralen doorlaat. Een donkere fles is het beste voor de kwaliteit van de olie. Groente en fruit oxideert onder de invloed van bepaalde kleuren licht. Violet en infrarood remmen juist het verouderingsproces af. Het glas blokkeert alle stralen, behalve deze twee. Door dit speciale glas blijft de olijfolie minimaal 12 maanden perfect op smaak.

Dit kan je winnen

Zelf proeven hoe lekker de olijfolie van Olivery is? Dat kan! Foodies mag vijf Starter Kits t.w.v. €24,95 weggeven. De Starter Kit bestaat uit een stijlvolle fles, extra vergine olijfolie en een schenktuitje. Olivery olie is 100% puur natuur. Je kunt de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen, wel zo fijn. In de Basic Bottle past precies een halve liter olijfolie. Je kunt de fles meerdere keren gebruiken en makkelijk navullen. De navulverpakking kan in een klein brievenbusdoosje met de gewone post mee. Zo heb je altijd je favoriete olie in huis.

Zo maak je kans:

Meedoen aan deze heerlijke winactie is supereenvoudig. Als je onderstaand formulier invult, maak je direct kans op een van de vijf Starter Kits. Wie weet verblijden we jou binnenkort wel met deze fantastische prijs.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!