Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN //  Win 5x een Shiitake teeltpakket en kweek je eigen shiitake!

GEWONNEN // Win 5x een Shiitake teeltpakket en kweek je eigen shiitake!

Advertentie

De shiitake-paddenstoel is in Azië net zo gangbaar als de witte champignon in Nederland. Maar liefst 25% van alle gekweekte paddenstoelen zijn shiitakes! De laatste jaren wint de shiitake ook in Nederland steeds meer aan populariteit en is in heel veel supermarkten vers te verkrijgen. De shiitake is ook nog eens ontzettend gezond, hoog tijd om het verhaal van deze paddenstoel eens onder de aandacht te brengen.
Foodies Magazine heeft in 2015 in samenwerking met de shiitake-telers een mini-magazine gemaakt om je kennis te laten maken met shiitake en je te inspireren met lekkere foodies-recepten met shiitake. In dit mini-magazine vertellen wij je alles over deze bijzondere paddenstoel en de manier waarop deze wordt geteeld.
We willen je graag nog beter kennis laten maken met shiitake. Wat nou als jij thuis je eigen shiitake zou kunnen kweken? Wij hebben het geprobeerd op de redactie, en kijk eens wat we al na twee weken hebben gekweekt. Ziet er spannend uit, niet?
Screenshot_20160503-110815

Foodies geeft in samenwerking met CNC Exotic Mushrooms 5 teeltpakketten weg!

Doe mee via onderstaand formulier en vertel ons wat jij met shiitake wilt gaan maken in de keuken. Mocht je winnen, laat ons ook vooral zien hoe je shiitake groeit en wat je uiteindelijk hebt gemaakt met deze overheerlijke paddenstoelen door middel van de #foodiesshiitake hashtag. Vinden we leuk!

[contact-form-7 id=”20181″ title=”Winactie Shiitake”]

Onze recepten met Shiitake

[loop-posts type=”recepten” categorie=”shiitake” aantal=”9″]

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!