Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN // 3x bordenset Bunzlau Castle

GEWONNEN // 3x bordenset Bunzlau Castle

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Zoek je nog een mooi servies voor je kerstgerechten? Deze mooie blauwe borden spatten van je kersttafel, kijk maar in The Big Christmas Issue van foodies. foodies mag 3x een set van 4 borden weggeven. Doe mee en win een leuk kerstcadeautje voor jezelf!

Karakteristiek blauw

Heb je ze gezien op pagina 58 van The Big Christmas Issue? Met een beetje geluk staan de karakteristieke blauwe borden van Bunzlau Castle binnenkort ook op jouw tafel. Met een diameter van 20 cm zijn ze ideaal voor het ontbijt, een voorgerecht of een leuk dessert. Elk bord is met zorg gemaakt, met de hand gestempeld en geschikt voor oven, vaatwasser en magnetron. Kijk voor meer mooie plaatjes van de borden of ander mooi servies op bunzlaucastle.com.Grijp je kans en laat hieronder weten wat jij op deze borden zou serveren en win een pakket t.w.v. €71,80.

Reageren kan t/m 27 december. De winnaars hebben bericht gekregen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!