Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cobb Premier grillplaat zalmforel

GEWONNEN: De Cobb, meer dan een barbecue

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag maak je kans op een heel veelzijdig cadeau: de Cobb ter waarde van 169,95 euro.

De Cobb is meer dan een barbecue. Met de Cobb kun je grillen, bakken, braden, wokken en roken. De mogelijkheden voor het bereiden van lekkere gerechten zijn dus eindeloos!

Veilig en veelzijdig

Koken met de Cobb is makkelijk en leuk. Deze musthave is veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet. Hij is compact en gaat gemakkelijk met je mee naar de camping, het strand of het park. Zoek je het liever iets dichterbij huis? Dat kan natuurlijk ook! Gebruik de Cobb op het balkon, in de tuin of op de boot. Doordat hij aan de buitenzijde niet heet wordt, kun je hem overal neerzetten en tijdens het gebruik zelfs verplaatsen.

Hoe werkt de Cobb?

De Cobb werkt op barbecuebriketjes of op de Cobble Stone, een speciale briket voor de Cobb. Met de Cobble Stone is hij al in een paar minuten heet en klaar voor gebruik. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website van Cobb.

Zo maak je kans

Als echte foodie wordt jij natuurlijk enthousiast van dit mooie cadeau. Wil jij jouw eigen, originele Cobb winnen? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Carmen uit Maastricht. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!