Advertentie
Met de nieuwe Princess 104040 Dinner4all Pure kun je stijlvol gourmetten op je eigen bakplaat. Door de moderne bamboe behuizing is de Dinner4all ook nog eens een echte eyecatcher op tafel.
Ieder zijn eigen plaatje
Met de Dinner4all Pure kun je lekker samen gourmetten, zonder de frustratie dat alle etenswaren (en smaken!) vermengen. Fijn voor mensen die hun eigen domein waarderen, handig voor vegetariërs en vegans die hun eten niet in de buurt willen leggen van vlees of vis en ideaal voor mensen met een allergie.
Mag het er eentje meer zijn?
Je kunt de Dinner4all Pure op verschillende manieren gebruiken. Ben je met z’n tweeën, dan heeft ieder zijn eigen bakplaat, met aan de andere kant een keramisch bord. Bij vier personen gebruik je vier bakplaten. Word het wel heel gezellig aan tafel en schuiven er meer mensen aan? Dan kun je de Dinner4all uitbreiden met de Dinner4two uitbreidingsset. Meer informatie vind je op de site van Princess.
Als dit jou als muziek in de oren klinkt, hebben we geweldig nieuws voor je. Jij kan dit prachtige en praktische gourmetstel winnen. Daar hoef je niet veel voor te doen. Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!
Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!
Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar van de Dinner4all Pure is Maikel uit Etten-Leur. Gefeliciteerd!
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Onze tips
Dit zijn de leukste Nederlandse culinaire podcasts
Vers van de pers: nieuw Affligem bier, Koreaanse BBQ en meer!
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Redactie