Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: een set van 5 Aziatische basiskookboeken

GEWONNEN: een set van 5 Aziatische basiskookboeken

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Niet één, niet twee, niet drie, maar vijf nieuwe boeken in je boekenkast hebben staan? Doe mee aan deze winactie en win de volledige reeks basisboeken van de Aziatische keuken. Met gerechten uit Thailand, Japan, India, Korea en China.

Koken uit de Aziatische keuken: je moet het maar durven. De smaken zijn onbekend, de producten heb je nog nooit eerder in handen gehad en een stoommandje? Dat heb je niet in huis. Toch hoeft het niet moeilijk te zijn! Wat je nodig hebt? Een goed doch eenvoudig recept.

Die recepten vind je in de basisboeken van uitgeverij Becht. Er zijn reeds vijf verschenen: Thailand, Japan, India, Korea en China. Met slechts een handjevol ingrediënten kun je aan de slag om de authentieke smaken (en geuren, mmm!) naar je eigen keuken te halen.

Zin om aan de slag te gaan?

foodies mag één pakket van vijf boeken (t.w.v. 150,-) weggeven. Wat moet je doen: vul hieronder op het formulier in wat jouw favoriete Aziatische toetje is en wacht dan in spanning af of jij de gelukkige winnaar bent!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Sandra uit Zutphen. Van harte gefeliciteerd!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!