Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
kerstservies

GEWONNEN // 3x een set vrolijke kommen van Flora Castle

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Kerstkoekjes gebakken met de recepten uit The Big Christmas Issue van foodies? Of kerstgerechten gemaakt om te delen? Dan wil je die natuurlijk ook mooi serveren. Deze vrolijke kommen van Flora Castle zijn daar perfect voor. foodies mag 3x een set van 4 kommen weggeven.

Kleurige designs

Werd je ook vrolijk van de bordjes op pagina 81 van The Big Christmas Issue? Deze fleurige kommen van Flora Castle kun je winnen. Met een diameter van 11 cm is het de perfecte kom voor bijvoorbeeld je zelfgemaakte kerstkoekjes. Je maakt kans op een setje van vier kommetjes met verschillende kleurige designs. Geschikt voor oven, vaatwasser en magnetron. Kijk voor meer informatie over dit servies op floracastle.com.
kerstservies

Wil jij deze kommetjes (set t.w.v. €59,80) op je kersttafel hebben staan? Laat hieronder weten wat je erin zou serveren.

Reageren kan t/m 27 december. De winnaars hebben bericht gekregen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!