Advertentie
Houd 22 oktober vrij, want dan brengen chocolademakers van over de hele wereld de mooiste chocolade naar het Origin Chocolate Event in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Alles draait tijdens dit evenement om fine-flavourchocolade, gemaakt van hoogwaardige cacaosoorten uit één regio. Net als wijn heeft iedere cacaosoort zijn specifieke smaakkenmerken. Leer alles over deze chocolade tijdens de presentaties, debatten en originele chocolade-pairings met onder andere bier, rum en whiskey.
Foodies geeft 5x 2 kaarten weg, met een bijzondere chocoladereep van Original Beans om alvast in de stemming te komen. Mail naar win@foodiesmagazine.nl om kans te maken op deze heerlijke prijs.
www.originchocolate.eu
Onze tips
Dit zijn de leukste Nederlandse culinaire podcasts
Vers van de pers: nieuw Affligem bier, Koreaanse BBQ en meer!
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Redactie