Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Kies de beste cover en win hét foodies kookboek!

GEWONNEN // Kies de beste cover en win hét foodies kookboek!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We vieren feest! De editie van maart 2017 is ons 100e nummer en speciaal daarom hebben we alle (!) 100 covers achter elkaar gezet in dit filmpje.

Kies en win!

Bekijk het filmpje en kies jouw favoriete cover allertijden! Laat in het bericht op onze Facebookpagina weten welke cover (jaargang + maand) volgens jou het beste is en wie weet maak je kans op 1 van de 5 foodies’ kookboeken ‘De 100 beste gerechten uit foodies’.

Aan de slag!

De beste recepten, dat verdient wellicht enige uitleg. Het zijn de recepten die er voor foodies uitspringen als ze door de eerste honderd nummers bladeren. Het zijn de mooiste foto’s, het zijn de favoriete recepten van de redactie zelf en het zijn de gerechten waarop veel reacties kwamen van lezers. Het boek is opgedeeld in handige hoofdstukken: van klassiekers tot taart, van soep tot dessert. De foto’s en recepten zijn aangevuld met tips en illustraties. Foodies is geen kookblad voor de koffietafel, het is een blad om uit te koken. Hetzelfde geldt voor dit kookboek: de opzet is pas geslaagd als dit boek onder de vlekken zit. Dus op naar de keuken en aan de slag!
Pre-order jouw exemplaar hier! Let op: het foodies kookboek wordt vanaf 4 april geleverd.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!